Lennokkimääräysprojekti jatkuu jälleen syksyllä

Koronatilanne siirsi uusien määräysten käyttöönottoa ainakin puolella vuodella toistaiseksi. Tämä oli harrastajien kannalta onni onnettomuudessa, sillä moni asia tuntui olevan kovasti kesken käyttöönoton valmistelun osalta. Myös lennokkitoimikunta (erityisesti allekirjoittanut mukaanlukien…) tiputti rukkaset hieman hikisen työrupeaman jälkeen kun tieto käyttöönoton siirtymisestä varmistui. Pahoittelumme heikosta tiedottamisesta tämän jälkeen mutta tilanne oli poikkeuksellinen aika monellakin mittarilla mitattuna.

Nyt on saatu nauttia kesästä ja mukavista lentokeleistä. Harrastustoiminta jatkuu siis normaalisti määräysten osalta aina vuoden loppuun saakka. Uusi päivämäärä EU-määräysten käyttöönotolle on 31.12.2020 ja työmme aiheen tiimoilta jatkuu jälleen syksyllä. Kiitos kaikille jo nyt tehdystä yhteistyötä ja syksyllä jatketaan!

Lennokkain terveisin, Pete

Petri Kantola, PJ

Lennokkitimikunta