Webinaari uusista määräyksistä

Ilmailuliitto ja Lennokkitoimikunta järjesti eilen webinaarin uusista lennokkimääräyksistä. Tapahtuma oli todella suosittu yli 330 osallistujalla ja Teamsin rajoja koeteltiin. Webinaarin tallenne löytyy nyt YouTube-videona. Huom! Traficom on ilmoittanut määräysten käyttöönoton siirtymisestä tammikuun loppuun.
Webinaarissa käytiin läpi määräysten taustaa ja sisältöä. Aihetta käsiteltiin itsenäisen harrastajan toiminnasta avoimessa luokassa sekä määräysten soveltämisesta osana kerhotoimintaa. Lisäksi käytiin läpi liiton edunvalvontatyötä ja tulevia lupaprosesseja. Webinaari todettiin osallistujapalautteessa hyvin positiiviseksi tavaksi lähestyä asiaa ja Lennokkitoimikunta valmistelee uusia webinaareja aiheesta lähiaikoina.